Nieuw: De Pomp U.T.R.E.C.H.T. Ontbijten, lunchen, dineren of lekker borrelen in een oud tankstation

In een oud tankstation aan de Croeselaan – op 5 minuten loopafstand van Utrecht Centraal – is sinds 11 april De Pomp U.T.R.E.C.H.T. geopend. Je kunt hier 7 dagen per week terecht voor ontbijt, lunch, diner of borrel.

De Pomp is een geweldige aanwinst voor de buurt en omgeving. Nadat het tankstation jarenlang leeg heeft gestaan, kun je er nu heerlijk genieten in een bijzondere horecagelegenheid, mét nog een aantal oude herkenbare elementen van het tankstation. Naast het ruime restaurant kun je op het ruime terras lekker zitten of loungen, en genieten van een lekker drankje met uitzicht over de rest van het terras.

De Pomp Utrecht Cityblog (1)De Pomp Utrecht Cityblog (4)

De kaart van restaurant De Pomp is seizoens- en lokaalgericht, en het interieur is redelijk strak en industrieel, wat goed past bij de oorspronkelijke staat, met in het midden een mooie bar die prijkt onder het oude Shell logo.
Het terras is mooi verlicht, en heeft een breed aanbod aan zitjes; lekker loungen op hoogte, of je neemt plaats aan de picknicktafels.

In De Pomp kunnen ook evenementen georganiseerd worden of bijvoorbeeld buurtactiviteiten. De Pomp is een superleuke nieuwe hotspot die Utrecht rijk is, en maarliefst 7 dagen per week geopend!

De Pomp Utrecht Cityblog (2)De Pomp Utrecht Cityblog (3)

De Pomp Utrecht
Croeselaan 122
3521 CE Utrecht
030-7850387
www.depomputrecht.nl

Openingstijden:
Ma t/m zo: 09.00 – 23.00 uur

Reserveer hier gelijk een tafel

Tags from the story
, , , , ,

Geef een reactie