Marcus, een verrassing aan de Kanaalweg voor eten, drinken, werken & meer

Hoera! Marcus bestaat 1 jaar! Het is geen nieuwe hotspot meer, maar daardoor niet minder verrassend. Marcus is een plek waar je altijd welkom bent, voor koffie, wijn, borrel of om lekker op het gloednieuwe terras plaats te nemen.

Marcus is het kloppend hart van Kanaal30, dé creatieve broedplaats van Utrecht. Een oase en diversiteit aan jong talent en ondernemerschap. Het is een unieke en bijzondere plek gevestigd aan de Kanaalweg. En heeft sinds kort ook een prachtig terras waar je voor een zakenlunch of voor de vrijdagmiddagborrel heel goed terecht kunt.

Marcus Utrecht Cityblog (8)Marcus Utrecht Cityblog (1)Marcus Utrecht Cityblog (2)Marcus Utrecht Cityblog (3)Marcus Utrecht Cityblog (9)Marcus Utrecht Cityblog (4)

Vanuit Marcus wandel je rechtstreeks door naar de grote loods waar tal van creatieve ondernemers een deel hebben gehuurd. Allen creatief in hun eigen vakgebied. Én er zit ook een kleine shop bij.

 

Bij Marcus kun je terecht voor eten&drinken, en er wordt 1 x per maand een pubquiz georganiseerd, daarnaast kun je er ook terecht om een event te organiseren op een bijzondere locaties.
Marcus zorgt samen met The Colour Kitchen voor heerlijke gerechten, waarin ook producten worden verwerkt van Instock, beide geweldige initiatieven.

Marcus Utrecht Cityblog (7)Marcus Utrecht Cityblog (10)

Naast de fijne gerechten én de heerlijke koffie die bij Marcus te verkrijgen zijn, zijn ook de speciaalbieren en wijnen zorgvuldig geselecteerd. Zo vind je er onder andere Duvel en Vedett, dit gecombineerd met een borrelplank, en je hebt een geslaagde borrel op een hele fijne locatie.

Marcus is van maandag tot en met vrijdag geopend.

Marcus Utrecht
Kanaalweg 30
3526 KM Utrecht
030  662 4295
www.wijmarcus.com

Openingstijden:
Ma t/m do: 10:00 – 18:00 uur
Vr: 10:00 – 22:00 uur

 

Tags from the story
, , , ,

Geef een reactie