Nieuw in Utrecht: Rum Club aan de Oudegracht

Rum Club Oudegracht Utrecht Cityblog

Wat wil je nog meer met deze tropische temperaturen, dan een avond naar de Rum Club aan de Oudegracht in Utrecht?

In een oude kelder waan je je echt in tropische sfeer, óók als de temperatuur het buiten laat afweten. Met een cocktailkaart waar je Ú tegen zegt, verrassend lekker eten en heerlijke ‘ass shaking music’, ga je een hele leuke avond uit.

Op het terras van de Rum Club aan de Oudegracht zit je direct naast het water, en kun je genieten van langsvarende bootjes en het Utrechtse leven. Eenmaal binnen bij de Rum Club waan je je in een andere wereld. Met prachtige kleuren, een cocktail bar die zo lang is als de club zelf, waar ze ook echt héérlijke cocktails (mét en zonder alcohol) maken. En een menukaart waarbij je je eigen menu samenstelt om lekker te delen met je gezelschap.

De verschillende kleine gerechtjes worden mooi gepresenteerd en geserveerd op een soort van 2-laagse toren, waar je heerlijk van kunt eten. Denk aan gamba’s, curry’s, watermeloen, rainbow salad, caribbean chicken, poké bowls, ceviche, Pipi beef tatiki, flatbread, en nog veel meer lekkers. Per persoon kies je een aantal gerechtjes en de keuken van de Rum Club zorgt ervoor dat jij lekker kunt eten. Ook hebben ze een allergenenkaart, zodat je kunt zien wat je wel en niet kunt eten mocht je een allergie hebben.

Rum Club Oudegracht Utrecht Cityblog
Rum Club Oudegracht Utrecht Cityblog

Ook kun je kiezen uit nog een 3-tal opties, als je liever niet van allemaal kleine gerechtjes houdt. Zoals bijvoorbeeld langzaam geroosterde kip, vis van de dag of een vegan curry. Deze gerechten zijn ook om te delen.

Je kunt je ‘Feast Platter’ uitbreiden met een ‘Aloha Platter’ om mee te starten en een ‘Sweetie Platter’ om de avond mee af te sluiten.

De Rum Club is echt een feestje om naartoe te gaan, zowel voor een cocktail als een heerlijke avond uiteten. Je kijkt je ogen uit!

Rum Club Oudegracht Utrecht Cityblog

Reserveren kan vanaf 6 personen. Ben je met minder dan 6 personen? Dan moet je er op gokken dat er plekje voor je is, maar loop vooral binnen want de medewerkers van de Rum Club zoeken graag een plekje voor je.

Rum Club Oudegracht Utrecht Cityblog

Rum Club
Oudegracht a/d Werf 111
030 202 7018
www.rum-club.nl

Openingstijden:
Ma t/m zo vanaf 15.00 uur

Geef een reactie