Nieuw in Utrecht: Sugo Pizza! Overheerlijke vierkante pizza’s, gezonder dan de ronde

Mensen die Sugo al kennen uit Amsterdam, Rotterdam of Eindhoven, weten dat de pizza’s van Sugo superlekker zijn, én anders dan de pizza zoals we deze kennen. In Utrecht zijn we dan ook superblij dat Sugo nu ook een vestiging in het centrum van Utrecht aan Vredenburg heeft geopend.

Sugo Utrecht Cityblog (3)Sugo Utrecht Cityblog (5)

Eigenaren Herman en Hugo willen de wereld veroveren met hun gezonde vierkante pizza’s. De Sugo pizza is gezonder, vanwege de speciale bodem, die behoorlijk moeilijk te maken is. De bodem van de Sugo pizza is rijk aan proteïnen en arm aan koolhydraten, en bestaat enkel uit meel, water, een beetje zout en een beetje gist. De pizzabodems zijn dan ook heerlijk luchtig en licht. Een aanrader, en een verrassende twist op de ronde pizza zoals we deze kennen.

Doordat de pizza’s vierkant zijn, en in kleine stukken wordt verkocht, kun je ook voor diverse toppings kiezen. Zoals de originele Margherita, salami, pancetta en peccorino, maar ook gekarameliseerde ui en walnoot, champignon en truffel, portobello en gorgonzola of kies voor een van de diverse vegan pizza’s.
Én de pizza’s worden ook ouderwets met een schaar geknipt, waardoor je ze ook makkelijk kunt delen, en dus ook verschillende combinaties in toppings kunt kiezen.

Sugo Utrecht Cityblog (7)Sugo Utrecht Cityblog (9)Sugo Utrecht Cityblog (10)Sugo Utrecht Cityblog (11)Sugo Utrecht Cityblog (8)Sugo Utrecht Cityblog (6)

Het meel, de vleeswaren en kazen zijn allen afkomstig van familiebedrijven uit Italië. En ook het interieur van Sugo is geinspireerd op het moderne Italië, met een strakke maar sfeervolle inrichting, mede door de nostalgische platen die je aan de muur terugvindt.

Naast de heerlijke vierkante pizza’s biedt Sugo ook een aantal lekkere voorgerechten, én heerlijke desserts, die uiteraard allen geïnspireerd zijn door de Italiaanse keuken.

Sugo Utrecht Cityblog (1)Sugo Utrecht Cityblog (2)

De prachtige gevel van Sugo is door de nieuwe eigenaren weer in ere hersteld, en past zo mooi in het rijtje panden die aan Vredenburg staan, waar bijvoorbeeld ook Toko Goedendag en Vegan restaurant Waku Waku zitten.

Je kunt 7 dagen per week terecht bij Sugo voor overheerlijke pizza!

Sugo
Vredenburg 21
Utrecht
030 3079 242
www.sugopizza.nl 

Openingstijden
Ma t/m zo: van 11:00 – 22:00 uur

Tags from the story
, , ,

Geef een reactie