Wijncafé Lefebvre

Voor iedereen die in een ontspannen omgeving van een goed glas wijn wil genieten, breng je een bezoek aan Wijncafé Lefebvre. In het centrum van Utrecht, aan de Neude is dit leuke wijncafé gevestigd.

Persoonlijk word ik altijd enorm enthousiast van deze plek. En ben je niet enthousiast, dan word je dat vanzelf als één van de enthousiaste medewerkers je komt verblijden. De kennis die ze hebben van de wijnen wordt enorm leuk overgebracht. De keuze op de wijnkaart is groot en gevarieerd, zo kom je de klassiekers tegen, maar ook spannende nieuwe wijnlanden worden bij Wijncafé Lefebvre gepresenteerd.

Een groot deel wijnen is per glas te bestellen, en er zijn ook wijnen per fles te bestellen. Naast de 99 wijnen die Lefebvre schenkt, staan er ook bieren op de kaart. Hiervoor werken ze samen met Brouwerij de Leckere uit de Meern, en daarnaast staan er ook Belgische bieren van Brouwerij Brasserie Lefebvre uit Quenast op de kaart.

Wijncafé Lefebvre is een echte ontmoetingsplek, gezellig met je lief, vrienden of familie; staand of zittend aan de hoge tafels wijn of bier proeven, en van de hapjes en de mooie spreuken genieten die op de muur geschreven staan.

De betekenis van Lefebvre
De naam Lefebvre is in Frankrijk een veel voorkomende achternaam die ambachtsman betekent.

 

Wijncafé Lefebvre
Neude 2
3512 AD Utrecht
030 2000 225
www.wijncafelefebvre.nl
Openingstijden
Ma – Zo: vanaf 15:00 uur

 

Geef een reactie