The Streetfood Club

In het centrum, aan het Janskerkhof, is The Streetfood Club gevestigd. Als je aan komt lopen, wordt je aandacht al direct getrokken door het rozekleurige terras. En dit fijne thema wordt binnen gelukkig ook verder doorgevoerd!

StreetFoodClub5StreetFoodClub6StreetFoodClubchickenteriyaki

Zodra je binnenkomt word je vriendelijk ontvangen, en kun je – uiteraard afhankelijk van de drukte – een tafeltje uitzoeken in één van de verschillende thema’s die The Streetfood Club heeft. Die verschillende thema’s zorgen ook voor een enorm verrassingseffect; van flamingo’s en veel roze, naar donkerfluweelgroen.

Bij The Streetfood Club kun je terecht voor all-day brunch, streetfood, cocktails & oldskool hiphop. Vanaf donderdag staat er namelijk ook nog live een DJ te draaien.

Het ‘streetfood’ is een mix tussen eten uit de sloppenwijken van Mexico tot de straten van Bangkok. De bediening is snel, vriendelijk en gastvrij, en soms Engelstalig, maar Nederlands verstaan ze allemaal ook heel goed. Ook kun je met een allergie súpergoed terecht in deze leuke fijne hotspot in het centrum van Utrecht.

StreetFoodClubshrimpStreetFoodClub1StreetFoodClub3StreetFoodClubrendang

Reserveren is mogelijk vanaf 6 personen. Voor gezelschappen onder dit aantal, kun je gewoon binnenlopen, en hanteert The Streetfood Club de drukte-indicator, die bijna hetzelfde werkt als een gewoon stoplicht.

Op zoek naar een leuk cadeau? The Streetfood Club verkoopt ook giftcards.

The Streetfood Club is 7 dagen per week geopend, van 10.00 tot laat.

The Streetfood Club
Janskerkhof 9

3512 BK Utrecht
Tel: 030 234 34 06
www.thestreetfoodclub.nl

Openingstijden
Ma – Zo: 10.00 – laat

Reserveer hier gelijk een tafel

Geef een reactie