Bierboetiek – de Bierverteller

Een droom die werkelijkheid wordt voor elke bierliefhebber. Bierboetiek de Bierverteller in de Twijnstraat. Je kijkt je ogen uit!

BierboetiekUtrechtCityblog

De afgelopen 5 jaar is de Bierverteller uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van bierproeverijen. Sinds 2016 is de Bierboetiek aan de knusse Twijnstraat geopend, waar alle bieren op fles zijn onderverdeeld in smaakcategoriën – behalve de lokale bieren, deze hebben een ‘eigen kast’ in de winkel. Zowel de bierleek als de echte bierliefhebber kan hier terecht voor lekkere en bijzondere bieren, én voor heel goed advies.

Zo kun je bijvoorbeeld ook terecht voor bijvoorbeeld een advies voor bier&spijs combinaties.

Bierboetiek2UtrechtCityblog.jpgBierboetiek10UtrechtCityBlogBierboetiek11UtrechtCityblogMeer dan 100 verschillende bieren op fles zijn te koop bij de Bierverteller. Daarnaast staat er naast de kassa een tap, waar vers bier wordt verkiocht. Tapbier smaakt toch anders dan bier fles. En het leuke hieraan is, dat deze bieren op fust elke keer weer worden gewisseld. Wil je een bier van de tap kopen, dan wordt deze ter plekke voor je getapt, om lekker mee naar huis te nemen en daar van te gaan genieten.

Naast alle bieren die verkocht worden in de winkel, kun je bij de Bierverteller ook terecht voor een bierproeverij. Deze kunnen aan huis of op locatie gegeven worden. Leuk en origineel idee toch?

De proeverijen van de Bierverteller zijn interactief en speels én je wordt mee genomen in de rijke cultuur van bier.

Bierverteller de Bierboetiek1UtrechtCityblog

Bieren van Zeeland tot aan Nieuw-Zeeland; je kijkt je ogen uit in deze mooie en unieke Bierboetiek, voor een mooi cadeau, advies of proeverij.

De Bierverteller – Bierboetiek UtrechtTwijnstraat 47
3511 ZH Utrecht
030 7371 306
bierboetiek@debierverteller.nl
www.debierverteller.nl
Openingstijden:
Ma: gesloten
Di – Vr: 11:00 – 19:00 uur
Za: 10:00 – 18:00 uur
Zo: 12:00 – 18:00 uur

Geef een reactie