All-day brekkie bij Urban Jungle Karibu Café

ontbijt in utrecht

All-day brekkie bij Urban Jungle Karibu Café in Oudenoord, op loopafstand van de Bijenkorf. In een oase van groen, met vibrerende muziek, verse koffie én met homemade soulfood heb je het gevoel alsof je in Afrika bent.

Karibu Café Utrecht Cityblog (7)Karibu Café Utrecht Cityblog (6)Karibu Café Utrecht Cityblog (1)

De menukaart van Karibu Café bestaat uit gezonde gerechten en verse sappen van de juicebar.
Maar ook zijn er homemade zoete verwennerijen. Neem daarbij een heerlijke koffie van lokale branderij The Vintage Coffee, of een heerlijke Chai Thee, en je hebt een heerlijk begin van je dag.

De kaart bestaat onder andere uit de keuze voor eieren in verschillende bereidingen, met daarbij zuurdesembrood; bijvoorbeeld een Karibu Brekkie, Green Spring Shaksuka, of kies je voor de Huevos rancheros? Lekker spicy met jalapeños.
Of kies je liever voor een zoete variant, zoals pancakes met rood fruit, een acai bowl of de turning bitches (wentelteefjes)?
De gerechten zijn veelal vegetarisch, en ook staat er een vegan ontbijt op de kaart.

Karibu Café Utrecht Cityblog (5)Karibu Café Utrecht Cityblog (4)Karibu Café Utrecht Cityblog (3)

De inrichting is kleurrijk, met veel groen, kleurrijke bankjes en kussentjes. Daarnaast heeft Karibu ook een tof terras, én de medewerkers zijn er supervriendelijk.

Werken – Digital Nomads
Achterin Karibu vind je de Digital Nomads. Hier kun je van maandag tot en met vrijdag goed werken met je laptop. De rest van Karibu is scherm-vrij.

Karibu Café Utrecht Cityblog (8)

Karibu Café
Oudenoord 330
Utrecht
www.karibucafé.nl

Openingstijden:
Ma t/m do: 09:00 – 17:00 uur
Vr: 09:00 – 18:00 uur
Za: 09:30 – 18:00 uur

Tags from the story
, ,

Geef een reactie