Jozef eten & drinken – lekker borrelen, lunchen, dineren of ontbijten in het centrum van Utrecht

Jozef

Op loopafstand van Centraal Station, richting Moreelsepark, wandel je zo via Mariaplaats bij Jozef binnen. Met een terras op Mariaplaats waar je heerlijk kunt zitten en ‘s ochtends onder het genot van een cappuccino rustig de opkomende drukte van de stad van een afstandje kunt bekijken.

Jozef eten en drinken Utrecht Cityblog (7)Jozef eten en drinken Utrecht Cityblog (9)Jozef eten en drinken Utrecht Cityblog (8)Jozef eten en drinken Utrecht Cityblog (1)

Maar eenmaal binnen bij Jozef kun je heerlijk plaatsnemen in een van de vele zitjes die Jozef biedt. Het interieur is opgesteld met vele diverse zitjes met écht lekkere stoelen, maar ook hoge en lage tafeltjes, een ruime bar waar je ook prima alleen kunt zitten of aan de lange leestafel, waar je ook heel goed even met je laptop kunt gaan zitten.

De sfeer bij Jozef is gezellig, ongedwongen, vriendelijke medewerkers en een hele fijne uitgebreide menukaart! Zo kun je bij Jozef eigenlijk de hele dag terecht, beginnend met een heerlijke cappuccino, koffie of chai latte – ook verkrijgbaar met soja of havermelk -, daarbij een lekker ontbijt, of wat later op de dag een lunch bestaande uit een salade of heerlijk ruim belegd vers broodje met makreel, carpaccio of pulled chicken (aanrader!) Maar ook voor diner kun je goed bij Jozef terecht, en dat kan zowel een snelle hap zijn of wat uitgebreider.

De muziek bij Jozef brengt je bij momenten wat terug in de tijd, net zoals een paar van de zitjes.

Ook fijn, voor de kleinste gasten heeft Jozef een speelhoekje ingericht, én staan er ook speciale drankjes en gerechten voor hun op de kaart, zoals een babyccino, een ‘gewone’ boterham met kaas of hagelslag, of lekker kipnuggets of spaghetti.

Jozef eten en drinken Utrecht Cityblog (10)Jozef eten en drinken Utrecht Cityblog (6)

DJ Jozef & Jazzy Jozef
Jozef houdt van muziek. Daarom wordt er elke vrijdag en zaterdag door een DJ het weekend ingeluid.
En elke laatste zondag van de maand kun je samen met Jozef genieten van live muziek. Via de Facebookpagina van Jozef worden de evenementen weergegeven.

Jozef eten en drinken Utrecht Cityblog (3)

Jozef Utrecht eten en drinken
Mariaplaats 50
3511 LM Utrecht
030 2300 055
www.jozefutrecht.nl

Openingstijden:
Ma: 10:00 – 23:00 uur
Di: 10:00 – 01:00 uur
Wo: 10:00 – 01:00 uur
Do: 10:00 – 01:00 uur
Vr: 10:00 – 02:00 uur
Za: 10:00 – 02:00 uur
Zo: 10:00 – 23:00 uur

Reserveer hier gelijk een tafel

Tags from the story
, , , ,

Geef een reactie