Loua Juicebar Smoothies, ontbijt & lunch – vers&gezond

Dat dromen werkelijkheid kunnen worden, bewijst Marleen, trotse eigenaresse van Loua Juicebar. Een prachtige juicebar aan de Vismarkt in het centrum van Utrecht. Bij Loua Juicebar kun je terecht voor verse & gezonde smoothies, ontbijt of lunch. Ook kun je er heerlijke vegan, glutenvrij- én suikervrije lekkernijen verkrijgen.

Loua Juicebar Utrecht Cityblog (1)Loua Juicebar Utrecht Cityblog (2)Loua Juicebar Utrecht Cityblog (6)Loua Juicebar Utrecht Cityblog (3)

In de vrolijke juicebar van Marleen, waan je je eventjes op Curaçao, de plek waar het idee voor deze juicebar ontstond. Loua Juicebar is de Nederlandse variant van de traditionele ‘Batidos’ kraam. Een plek waar je dagelijks terecht kan voor een gezonde en betaalbare portie groenten en fruit. Loua maakt smoothies en sappen die je een gezonde boost en energieke mood geven om de dag mee door te komen.

Naast de bar waar je je smoothie kunt bestellen, kun je lekker plaatsnemen aan de bar aan het raam, of aan één van de tafeltjes die er zijn. Bij mooi weer kun je voor de juicebar op 1 van de 2 bankjes genieten van de zon, de langslopende mensen én natuurlijk van een gezonde portie groenten & fruit.
Kun je zelf je ingrediënten goed bij elkaar zoeken? Dan kun je aangeven wat je in je smoothie wilt. Maar er zijn ook veel verschillende smoothies & juices alvast voor je bedacht. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor de Orange Ginger, de Berry Beet of een Healthy Green Juice. Én, je kunt ze ook meenemen to go!

Loua Juicebar Utrecht Cityblog (5)Loua Juicebar Utrecht Cityblog (4)

Ook het ontbijt en lunch zijn gezond. Zo kun je er bijvoorbeeld een Acai Bowl, een Green Power Bowl of toast met avocado en hummus, of een wisselende groentesoep van Kromkommer bestellen. Voor het volledige menu klik hier.
Loua Juicebar verkoopt ook vegan, glutenvrij én suikervrije taartjes van Sue.

Heb je geen tijd om langs dit pareltje te gaan? Dan kan je via Deliveroo ook online bestellen!

Loua Juicebar Utrecht Cityblog (7)

Loua Juicebar
Vismarkt 16
3511 KS Utrecht
www.louajuicebar.nl

Openingstijden
Di: 09:30 – 18:00 uur
Wo: 09:30 – 18:00 uur
Do: 09:30 – 18:00 uur
Vr: 09:30 – 18:00 uur
Za: 10:00 – 17:00 uur
Zo: 10:00 – 17:00 uur

Tags from the story
, , ,

Geef een reactie