Bigoli – Italiaanse delicatessen, koffie & broodjes

Extra leuk in de winterse maanden, omdat je je direct eventjes in Italië waant bij Bigoli. In hartje centrum in de Schoutenstraat is een stukje Italië gecreëerd. Een kopje koffie, overheerlijke broodjes, delicatessen, vleeswaren en verse olie, allemaal te verkrijgen bij Bigoli.

Bigoli13UtrechtCityblog

Echte Italiaanse specialiteiten vind je bij Bigoli. Ten eerste kijk je je ogen uit van de hoeveelheid oliën die ze hebben. En of je nu een verse olijfolie van ‘t vat wilt, of een oude Balsamico, een mooie Italiaanse wijn, verse truffel, Burrata, porchetta of prosciuto, je vindt het bij Bigoli. Daarnaast geven ze echt geweldig advies; of je nu een cadeautje of pakketje wilt samenstellen.

 

 

Ook worden er elke dag verse vitello tonnato, lasagne en insalata caprese gemaakt. Zodat je er lekker thuis van kunt genieten. Maar daarnaast kan Bigoli ook catering verzorgen voor bij een borrel of feestje. Zo kunnen ze volledige buffetten verzorgen in – uiteraard – Italiaanse stijl.

 

En zoals het een echte Italiaan betaamt, kun je in deze gezellige en mooie winkel ook heerlijk genieten van een espresso aan de bar. Uitkijkend op de drukke straat, genietend van een momentje Italië in Utrecht ;).

Bigoli11UtrechtCityblogBigoli7UtrechtCityblog

Bigoli
Schoutenstraat 12
3512 GB Utrecht
030 2304 595
bigoli@bigoli.nl
www.bigoli.nl
Openingstijden:
Ma t/m vr: 10:00 – 18:00 uur
Za: 10:00 – 17:00 uur
Zo: 12:00 – 17:00 uur

 

 

Geef een reactie