Croquetten Boutique

Leve de croquet! Een prachtige slogan als je het mij vraagt. En ook als je het aan de Croquetten Boutique vraagt, namelijk de liefde voor de kroket delen. Met de prachtige boutique in de Bakkerstraat, in hartje centrum van Utrecht, wordt de kroket weer mooi op de kaart gezet.

CroquettenBoutiqueUtrechtCityblog4

In de Croquetten Boutique draait alles om croquetten. Ze worden allen met de hand gemaakt, naar eigen receptuur én zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen, in de open keuken van de boutique.

De kaart bestaat uit maarliefst 8 verschillende broodjes. Zowel voor de vege- en flexitariërs én voor de vlees- en visliefhebber is er  voldoende keuze. Ook zijn 6 van de 8 lactosevrij!
Daarnaast wordt er elke maand een ‘special’ ontworpen, passend bij het seizoen, zo is er nu een boerenkool croquet! Lekker winters! De broodjes worden ook dagelijks vers gebakken door de Utrechtse bakkerij Verhoeff in de Poortstraat.

En ze zijn lekker! de croquetten zijn perfect op temperatuur, de broodjes smaken vers, en een echte smaaksensatie. Ook krijg je nog persoonlijke eettips van de medewerkers, hoe je het broodje het beste op kunt eten. Wat een service!

CroquettenBoutiqueUtrechtCityblog1CroquettenBoutiqueUtrechtCityblog2

Thuis genieten
Omdat elke croquet zijn eigen saus verdiend, met zijn eigen smaak en de beste ingrediënten, worden deze ook vers en huisgemaakt. Én, nog leuker, je kunt ook thuis genieten van deze overheerlijke verwennerij. Zo kun je zelf je favoriete croquetten of mini-croquetten in een box samenstellen, en die thuis afbakken. Wil je ze ook nog laten bezorgen? Klik dan hier. 

 

Croquetten Boutique
Bakkerstraat 7
3511 JV Utrecht
info@croquettenboutique.nl
www.croquettenboutique.nl
Openingstijden
Ma t/m wo: 11:00 – 19:00 uur
Do: 11:00 – 21:00 uur
Vrij: 11:00 – 20:00 uur
Za: 11:00 – 20:00 uur
Zo: 12:00 – 18:00 uur

Geef een reactie