De Zagerij – culinair genieten in de voormalige fabriek van Pastoe

DeZagerij2Op de nieuwe hotspot van Utrecht, Rotsoord, is in 2017 De Zagerij geopend. Vroeger een fabriekshal waar meubels werden gemaakt, tegenwoordig een plek waar je culinair kunt genieten.

Met haar prachtige locatie, hoge plafonds en authentieke ramen en materialen is het een van de laatste stukjes industrieel erfgoed binnen Utrecht. Maar, mét de sfeer van een warm en gezellig restaurant.

De bedieningsmedewerkers heten je altijd van harte welkom en zijn supervriendelijk. Zowel binnen als buiten is het fijn verblijven. De inrichting is industrieel met een historische touch, maar ook warm en verrassend, met bijzondere elementen.

Binnen staat de prachtige bar staat centraal, en er tegenover vind je direct de open keuken, waar gerechten worden bereidt met invloeden van over de hele wereld.

Naast het restaurantdeel, zijn er ook nog twee ‘woonkamers’ ingericht, inclusief haardvuur.

Het terras van De Zagerij ligt direct aan de Vaartsche Rijn, dus mocht je met de boot komen, kun je deze hier ook aanmeren. Het terras nodigt uit om heerlijk lang te dineren, maar ook lang te loungen of te borrelen in de zomerzon (voor nu nog eventjes geduld ;)).

Kom je ‘gewoon’ met de fiets of met de auto – waar overigens voldoende parkeergelegenheid voor is – , dan kom je eerst langs de verschillende kruidentuintjes wat echt heel leuk is.

De Zagerij is zeven dagen per week open voor koffie, lunch, diner en borrel.

De Zagerij
Rotsoord 7A
3523 CL Utrecht
030 400 40 80
www.dezagerijutrecht.nl 
Openingstijden
Ma – Wo: 10:00 – 23:30
Do: 10:00 – 00:00
Vr: 10:00 – 00:30
Za: 10:00 – 00:30
Zo: 10:00 – 23:30

Reserveer hier gelijk een tafel

Tags from the story
, , , , , ,

1 Comment

Geef een reactie