Klein Berlijn – Creatief & cultureel eetcafé

Klein Berlijn; inderdaad de naam verraad het eigenlijk al. Als je nog nooit in Berlijn bent geweest, dan krijg je een hele prettige indruk van deze bijzondere stad bij Klein Berlijn op het hippe Rotsoord. Ben je al wel eerder in Berlijn geweest, dan zie je allemaal grote en kleine knipogen naar die prachtige stad.

KleinBerlijnUtrechtCityblog3

Op nog geen 5 minuten lopen van station Vaartsche Rijn is Klein Berlijn te vinden, en zodra je binnenkomt wordt je direct begroet door de grote blauwe beer die natuurlijk symbool staat voor de stad Berlijn.
Overdag kun je zowel binnen als buiten op het mooie terras terecht voor een lunch van de kleine lunchkaart; broodjes, tosti’s of een lekkere soep. Bij de borrel zijn er ook lekkere hapjes te verkrijgen, maar Klein Berlijn biedt ook de unieke mogelijkheid om eten te laten bezorgen, of ‘bring your own’, uiteraard is de drank dan wel verplicht bij Klein Berlijn. Maar, hoe leuk?

De (drank)kaart van Klein Berlijn is heel leuk in het Duits, en ook wordt hier de Berlijnse traditie doorgevoerd door alle dranken in fles te verkopen, én is er een uitgebreid assortiment aan Duitse Bieren te verkrijgen, naast een aantal van hun Belgische bieren zoals Duvel, Karmeliet en Leffe.

Podium
Klein Berlijn biedt een podium voor Utrechts talent. Zo is er op vrijdag en zaterdag vanaf 21.00 uur live entertainment, en de entree is gratis! Op vrijdagavond kun je lekker dansen op veelal elektronische muziek en op zaterdagavond worden er sing/songwriters geprogrammeerd en bandjes.  De programmering staat weergegeven op de Facebookpagina van Klein Berlijn.

Klein Berlijn
Helling 22
3523 CC Utrecht
www.kleinberlijn.de
030 2546 380
info@kleinberlijn.de
Openingstijden:
Ma t/m do: 12:00 – 00:00 uur
Vr: 12:00 – 01:00 uur
Za: 12:00 – 01:00 uur
Zo: 12:00 – 00:00 uur

Geef een reactie