Metro City Kitchen – hotspot bij Utrecht Centraal

Metro City Kitchen Utrecht

Metro City Kitchen, een supertoffe plek én dat tegen Utrecht Centraal aan! Handig als je net van de trein komt, en je eigenlijk geen zin hebt om nog ver te wandelen, maar wel echt naar een leuke plek wilt.

Metro City Kitchen Utrecht Cityblog (2)Metro City Kitchen Utrecht Cityblog (3)Metro City Kitchen Utrecht Cityblog (4)

Metro City Kitchen is een plek waar je de hele dag terecht kunt voor goed en lekker eten en drinken, en deelt zich eigenlijk op in 2 concepten; Downtown Deli en Uptown Dining. Bij Downtown Deli kun je terecht voor ontbijt, lunch, borrel en hapjes en diner. Wil je wat meer uitpakken, dan kun je bij Uptown Dining van Metro City Kitchen terecht voor 4- tot 6-gangen diners, met geweldige service in een mooie stijlvolle omgeving.

Metro City Kitchen Utrecht Cityblog (5)

Met een mooie grote bar waar je heerlijk een kop koffie kunt drinken, of een fijne borrel, die je ook in de lobby-achtige zithoek kunt nuttigen naast de bar, een prachtig restaurant mét open keuken en een wisselende kaart kun je zowel na een drukke dag op het werk of tussen het shoppen door dagelijks vanaf 08:00 uur terecht bij deze mooie hotspot Metro City Kitchen.

Metro City Kitchen Utrecht Cityblog (6).jpg

METRO City Kitchen
Jaarbeursplein 15
3521 AL Utrecht
030 3073 535
www.restaurantmetro.nl
Openingstijden
Ma – Zo: vanaf 08:00 uur

Geef een reactie