Orloff aan de Kade – genieten in warme sferen

OrloffaandeKadebarWarm & sfeervol binnen, of op het terras onder een dekentje met uitzicht op de gezellige drukke Oosterkade en het water, dat kan bij Orloff aan de Kade. Als deze leuke locatie op je vaste fietsroute ligt, is het soms moeilijk om niet even te stoppen voor een lekker kopje koffie of thee, borrel, lunch of andere hap.

Door de warmtelampen op het terras, is het lekker lang vertoeven, ook nu de winter dan toch echt aangebroken is.

En als je dan toch een favoriet plekje moet uitzoeken, neem dan lekker plaats aan de bar of lekker in een hoekje op één van de fluwelen krukken of bankjes. Alleen met een kop koffie of thee, of als lunchafspraak, borrel met een hapje of dineren; het kan allemaal bij Orloff aan de Kade.

Ook worden er af en toe leuke evenementen georganiseerd, zoals bijvoorbeeld Vis aan de kade; inclusief champagne en oesters, en een speciale kaart. Leuk om een keer naartoe te gaan. Op hun website kun je de geplande evenementen van Orloff aan de Kade in de gaten houden.

Orloff aan de Kade is niet de enige locatie van de ‘Orloff-familie’, in het centrum vind je Orloff aan het Wed en sinds 2017 is de derde locatie, Villa Orloff een feit, die tegenover de Stadsschouwburg te vinden. Binnenkort ook te vinden op cityblog!

Orloff aan de Kade
Oosterkade 18
3582 AT Utrecht
Tel: 030 2268 609 8030
www.orloffaandekade.nl

Openingstijden
Ma – Vr: 11:00 – 01:00
Za: 09:00 – 01:00
Zo: 10:00 – 01:00

Reserveer hier gelijk een tafel

Geef een reactie