Op Zuid – NY Bistro & Bar. Waan je even in New York in het zuiden van Utrecht

Met uitzicht over de Vaartsche Rijn heeft Utrecht Zuid er sinds kort een hele leuke hotspot bij. Op Zuid, NY Bistro & Bar, is een fijne plek waar je – als je niet in Utrecht Zuid woont – ook heel graag een stukje voor wilt fietsen.

Op Zuid Utrecht Cityblog (2)Op Zuid Utrecht Cityblog (3)

Zomers is het grote terras echt heerlijk, met lekkere loungebanken, waar je even kunt wegdromen terwijl je naar de langsvarende schepen kijkt.

Zodra je binnenkomt valt de bar gelijk op, door de mooie achterwand waar alle 15 tapbieren op vermeld staan. De inrichting is een mix van vintage meubelen gecombineerd met stoere en creatieve elementen, wat de sfeer heel warm maakt.

Draad & staal
Met de locatie heeft Op Zuid ook een unieke sfeer. Gevestigd in de oude draad & staalfabriek Neerlandia. De hoge stalen ramen en de karakteristieke schoorsteen verwijzen naar de historie van het pand. En dat voel je. Een prettige omgeving waar je terecht kunt voor een kopje koffie, borrel, lunch of diner. Alleen, samen of met een groep.

Op Zuid Utrecht Cityblog (6)Op Zuid Utrecht Cityblog (5)Op Zuid Utrecht Cityblog (4)

 

Menukaart & medewerkers
De inspiratie voor de menukaart komt uit NY; de vele eetculturen die je daar ziet, de verschillende smaken & keukens uit verschillende landen, zie en proef je terug bij Op Zuid. Én dat proef je ook echt terug, door de diverse internationale achtergrond van de keukenbrigade.

Bar & Bistro Op Zuid
Neerlandiakade 2B
3525 BT Utrecht
Tel: 030 245 1118
www.opzuidutrecht.nl
Openingstijden
Ma – Zo: 11:30 – 00:00
Lunch: 11:30 – 15:00
Diner: 17:30 – 21:30
Borrelhappen: 15:00 – 22:00

Tags from the story
, , , ,

Geef een reactie