Theehuis Rhijnauwen in het prachtige bosrijke Amelisweerd in Utrecht

uit eten met kinderen utrecht

In het prachtige bosrijke Amelisweerd vind je Theehuis Rhijnauwen, waar je buiten heerlijk aan het water kunt zitten, en zowel binnen als buiten kunt genieten van een kopje koffie, thee, lunch of diner. Met veel liefde worden ook de lekkerste pannenkoeken voor je gebakken.

Theehuis Rhijnauwen Amelisweerd Utrecht Cityblog (4)Theehuis Rhijnauwen Amelisweerd Utrecht Cityblog (3)Theehuis Rhijnauwen Amelisweerd Utrecht Cityblog (2)Theehuis Rhijnauwen Amelisweerd Utrecht Cityblog (1)Theehuis Rhijnauwen Amelisweerd Utrecht Cityblog (6)

Aansluitend op een heerlijke boswandeling, strijk je neer bij Theehuis Rhijnauwen. Achter het prachtige blauwe fornuis in de open keuken kun je meekijken hoe jouw pannenkoek, lunch of diner wordt bereid. Het Theehuis biedt ruimte aan veel mensen, en is voor jong en oud een fijne plek om samen te genieten.

Binnen is veel plek, maar buiten biedt het Theehuis ook een ruim terras. Zo kun je rondom het knusse Theehuis op één van de vele zitjes plaatsnemen. Romantisch op een bankje onder het dak, of lekker in het gras aan het water.

Wil je na je bezoek aan Theehuis Rhijnauwen lekker wandelen? Dan kun je één van de wandelingen volgen, van 1 tot 5 kilometer. Het Theehuis is zowel het begin- als eindpunt van de wandelingen.

Theehuis Rhijnauwen Amelisweerd Utrecht Cityblog (7)Theehuis Rhijnauwen Amelisweerd Utrecht Cityblog (8)Theehuis Rhijnauwen Amelisweerd Utrecht Cityblog (9)Theehuis Rhijnauwen Amelisweerd Utrecht Cityblog (10)Theehuis Rhijnauwen Amelisweerd Utrecht Cityblog (11)

Dat pannenkoeken dé specialiteit zijn van het Theehuis, zie je terug aan de uitgebreide kaart. Maar ook voor andere lekkere gerechten ben je hier aan het juiste adres. Van salades tot aan broodjes, high tea of iets lekkers voor bij de borrel. De producten zijn zoveel mogelijk biologisch, fairtrade, eerlijk en duurzaam.

Theehuis Rhijnauwen is het hele jaar geopend van 10.00 tot 21.30 uur!

Theehuis Rhijnauwen Amelisweerd Utrecht Cityblog (12)

Theehuis Rhijnauwen
Rhijnauwenselaan 16
3981HH, Bunnik
030 6561 285
www.theehuisrhijnauwen.nl

Openingstijden:
Ma t/m zo: 10.00 – 21.30 uur (keuken sluit om 20.30 uur)

 

Tags from the story
, , , , ,

Geef een reactie