Tijm – overdag koffie, ontbijt of lunch, ‘s avonds een restaurant

tijm utrecht restaurant utrecht

Tijm, coffee by day, restaurant by night. Gelegen in Tuinwijk, zo’n 15 minuten wandelen vanaf Neude, vind je deze leuke hotspot die nu een jaar geleden geopend is. Met een leuke en originele kaart, mét vers bereide gerechten én toegankelijke prijzen.

Tijm Utrecht Cityblog (3)Tijm Utrecht Cityblog (1)Tijm Utrecht Cityblog (5)

Kom je met het OV, dan is de bushalte op 1 minuut wandelen vanaf Tijm, en je kunt hier de hele dag terecht. Overdag een lekker kopje koffie, of limonade op het terras, en er is ruime keuze voor het ontbijt en lunch. Zo kun je kiezen voor een zoet of hartig ontbijt of heerlijke lunch; pancakes, scones, avo-toast met ei, Libanese salade bowl of een poké bowl.

Vanaf 17.00 uur kun je een keuze maken van de menukaart. Fish-taco’s, Libanese Dahl, Roti, saté of een watermeloensalade. De kaart is voorzien van duidelijke informatie voor wat betreft allergenen. Zo zijn er glutenvrije, lactosevrije opties én vegetarische en vegan gerechten.
De ingrediënten worden dagvers aangeleverd en daarom hanteert Tijm een ‘op is op’ principe. Ook kun je de gerechten van Tijm laten bezorgen.

Tijm Utrecht Cityblog (6)Tijm Utrecht Cityblog (7)

Liever een wijntje na een lange – of korte – werkdag? Geniet van de zon op het terras op één van de bankjes waar je heerlijk even bij kunt komen.

Het interieur van Tijm klopt precies, met daarbij passende kleuren en veel groen en gezellige verlichting. Het is een klein, maar heel gezellige plek om alleen of samen te genieten van vers en lekker eten.

Handige info: pin only!

Tijm Utrecht Cityblog (4)

Tijm
Pieter Nieuwlandstraat 5
3514 HA Utrecht
www.tijmutrecht.nl
030 737 0585

Openingstijden
Ma t/m zo: 08:30 – 22:00 uur

 

Tags from the story
, , , ,

Geef een reactie