Superlekker plantbased food bij vegan restaurant Waku Waku in het centrum van Utrecht

Dat vegan food ook heel erg lekker kan zijn, bewijst Waku Waku, een vegan restaurant in het centrum van Utrecht. Volledig plant based food, met verse producten en zoveel mogelijk organische ingrediënten, is supergezond én superlekker.

Volgens de eigenaren heeft plant based food de toekomst, en Waku Waku biedt nextlevel plantaardige gerechten, van Libanon tot aan Peru, Perzische frittata, maar ook staat er een kapsalon & Waku Waku burger op de menukaart. Én een lekkere borrelplank als voorafje of voor bij de borrel.

Waku Waku Utrecht CItyblog (4)Waku Waku Utrecht CItyblog (3)Waku Waku Utrecht CItyblog (2)Waku Waku Utrecht CItyblog (6)

Je kunt zowel voor lunch, borrel als diner terecht bij dit mooie & stijlvolle ingerichte vegan restaurant. Met fluwelen banken en stoelen, mooie planten, supertoffe bar in het midden van het restaurant en Ginette heet je welkom, en zie je overal in het restaurant terug.

Waku Waku Utrecht CItyblog (5)

Wie is toch Ginette?
Ginette straalt bij de ingang, en kom je vaker tegen bij Waku Waku. Ginette is een vrij nieuw Belgisch biermerk, én 100% biologisch. Dit past supergoed bij het concept van Waku Waku. Daarnaast is er bij Waku Waku ook pilsener, wit -, blond -, fruit – & trippel bier te verkrijgen. Cheers!

Dit vegan restaurant biedt zitplekken aan voor 110 personen, en is dus best groot, daarnaast heeft Waku Waku een klein terras aan de voorzijde, en is gelegen schuin tegenover Tivoli, dus supergoed bereikbaar vanaf Utrecht Centraal.
Van woensdag tot en met zondag is Waku Waku vanaf 12.00 uur geopend, en kun je terecht voor zowel lunch als diner en op maandag en dinsdag vanaf 17.00 uur voor diner.

Waku Waku Utrecht CItyblog (7)

Waku Waku
Vredenburg 28
3511 BC Utrecht
030 310 72 28
www.wakuwaku.nl

Openingstijden:
Ma & di: vanaf 17:00 uur
Wo t/m zo: vanaf 12:00 uur

 

Tags from the story
, , , ,

Geef een reactie