Vegetarische hotspot Broei aan de Oosterkade

Bij Broei aan de Oosterkade – op 2 minuten wandelen vanaf station Vaartsche Rijn – kun je heerlijk koffiedrinken, met je laptop werken of geweldig genieten van de vegetarische keuken.

De Oosterkade is een hele gezellige en fijne plek langs het water, en zit precies tussen het drukke Ledig Erf en Rotsoord in. Naast Broei vind je onder andere Orloff aan de Kade, een paar meter verderop.
Je kunt bij Broei heerlijk plaatsnemen met je laptop aan één van de speciaal ingerichte tafels om te werken. Dat kan ook aan de andere tafels, maar dat mag tot 12.00 uur vanwege hun laptopbeleid.

Broei Utrecht Cityblog (2)Broei Utrecht Cityblog (8).jpgBroei Utrecht Cityblog (3)Broei Utrecht Cityblog (4)Broei Utrecht Cityblog (5)

De inrichting van Broei is heel prettig, met verschillende zitjes, meubels, hoge en lage tafels, en veel kleur en groen. Ook kun je letterlijk een kijkje in de keuken krijgen als je plaatsneemt aan de bartafel achterin Broei, deze zit namelijk tegen de open keuken aan.

Sinds kort heeft Broei een nieuw concept ingevoerd, en serveren ze in de avond gerechten om te delen. Vanaf 17.00 tot 21.00 uur kun je kiezen uit de lekkere gerechten die ze hiervoor geselecteerd hebben.
Overdag kun je lekker ontbijten met shaksuka, bananenbrood of diverse yoghurts. Van 12.00 tot 16.00 uur kun je kiezen uit de heerlijke lunchkaart, uit salades of broodjes. En, superleuk, Broei maakt ook hun eigen brood! En eerlijk is eerlijk, dat proef je.

Elke dag heeft Broei verse sappen, en maken ze zelf hun ijsthee en chai latte. Daarnaast zijn de dranken zoveel mogelijk trade, lokaal of komen ze van kleinere ondernemers.

Broei Utrecht Cityblog (6)Broei Utrecht Cityblog (7)

Broei
Oosterkade 24
3582 AV Utrecht
030 7370 005
www.broei-utrecht.com

Openingstijden
Ma t/m zo: 09:00 – 22:00 uur

Reserveer hier gelijk een tafel

Geef een reactie