Meer dan 100 wijnen bij Wijn- en eetbar Most in het centrum van Leidsche Rijn

Wijnbar Most

In het nieuwe centrum van Leidsche Rijn, is sinds een paar maanden Wijnbar Most geopend. Met 104 verschillende wijnen kan elke grote en kleine wijnliefhebber hier terecht.

Wijnbar Most Utrecht Cityblog (2)

Door middel van een pas waar je geld op kunt zetten, kun je als het ware door de bar en verschillende smaakprofielen wandelen, en kun je je eigen proefslokje, half glas óf een volledig glas ‘tappen’.

Ook kun je ter plekke alle informatie over de verschillende wijnen lezen, en een goede keuze maken voor een lekker glas bij Wijnbar Most. Hoewel de focus echt op wijn ligt, zijn er ook bijzondere en leuke gerechtjes te verkrijgen die je niet overal tegenkomt, lekker voor bij de borrel of een kleine maaltijd. Hoewel ik me niet voor zou kunnen stellen dat er tussen al deze wijnen niet ook wat lekkers voor de niet-wijnliefhebber zou zitten, kun je er uiteraard ook terecht voor een goede kop koffie, een biertje of fris.

De jonge ondernemers, Julian Cleton en Wouter van Essen, zijn beide echte wijnliefhebbers en hebben elkaar leren kennen in wijnbar VinVin in het centrum van Utrecht, waar Julian tevens eigenaar van is.

Wijnbar Most Utrecht Cityblog (5)Wijnbar Most Utrecht Cityblog (4)Wijnbar Most Utrecht Cityblog (1)

Wat ik persoonlijk ontzettend leuk vind, is de wijze waarop de wijnen zijn ingedeeld. Zo heb je de favorieten van de medewerkers, maar ook de categorie ‘bold’ en ‘spicy’. Op die manier is het ook makkelijker een lekker wijntje uit te kiezen als je een beginnende wijndrinker bent.

Het nieuwe concept met de wijndispensers maakt tevens een groot onderdeel uit van het interieur, waardoor er ook knusse hoekjes zijn gecreëerd. De inrichting is modern en ook heel erg sfeervol, met volop uitzicht op het gezellige drukke Brusselplein aan de ene kant, maar heeft ook een fijn terras waar het ook lekker vertoeven is.

Wijnbar Most
Brusselplein 191
3541 CH Utrecht
Tel: 030 721 0814
www.wijnbarmost.nl

Openingstijden
Ma – Woe: 15:00 – 23:00
Do: 15:00 – 0:00
Vr: 15:00 – 1:00
Za: 15:00 – 1:00
Zo: 15:00 – 21:00

Tags from the story
, , ,

Geef een reactie