Bevrijdingsdag in Utrecht

Zo langzaamaan komt de zomer in zicht, en wordt het weer steeds fijner. Binnenkort is het weer 5 mei, en kunnen we onze vrijheid vieren. Er worden in Utrecht en Houten – kwartier fietsen vanaf Utrecht – 2 toffe festivals georganiseerd. Wij hebben het alvast voor je uitgezocht!

Vrijstad Festival 
Op zondag 5 mei wordt het gloednieuwe Vrijstad Festival georganiseerd aan de Plas Laagraven in Houten. Een supermooie plek voor een festival in de buitenlucht, want Plas Laagraven ligt net aan de andere kant van de A12, en is dus goed op de fiets te bereiken. Op Vrijstad Festival kun je genieten van house, disco & urban bij Down Under, een toplocatie voor horeca en watersport. Het heeft een beachclub, strand, en vele water(sport)activiteiten.
Wil je alvast een indruk krijgen van wat je te wachten staat op het Vrijstad Festival? Kijk dan alvast deze video.

Locatie: Down Under, Plas Laagraven, Houten
Ticket: vanaf € 25,00, tickets bestel je hier 

Vrijstad Festival

Bevrijdingsfestival 
Bevrijdingsfestival Utrecht viert op 5 mei in Park Transwijk de vrijheid. Met Vrijheids podium en een Kinderfestival, en optredens van Fedde le Grand, K’s Choice en Roxeanne Hazes. De entree is gratis, dus dat kan je niet tegenhouden om te gaan.
Het Bevrijdingsfestival Utrecht wordt geopend door Kraantje Pappie. Samen met zangers Maan en Sam Feldt, zijn ze ambassadeur van de vrijheid 2019.
Bij het Vrijheidspodium kun je terecht voor meer verdieping. En in de avond wordt dit podium opgebouwd tot één grote dansvloer.

Het Kinderfestival is onder andere ingericht met een springkussen, en kunnen de kinderen zich laten omtoveren tot vrijheidsvlinder of tijger. Én er is het enige échte kindercircus Diedom. Voor meer activiteiten en informatie, neem een kijkje op de website van het Bevrijdingsfestival Utrecht. 

Locatie: Park Transwijk, Utrecht
Ticket: gratis entree
Tijd: 11:30 – 23:00 uur

ambassadeurs_2019_natcom45mei_ambassadeurs_photo_ben-houdijk_hr-8282_klein formaat©Ambassadeurs van de Vrijheid 2019 – Foto: Ben Houdijk

Ben je benieuwd wat de rest van komend (food)festival en eventseizoen te bieden heeft? Lees dan deze blog!

 

 

 

 

Tags from the story
,

Geef een reactie