De leukste tips voor januari!

Sinterklaas, kerst, oud&nieuw, check… Kerstboom opgeruimd, check. Het normale leven is weer begonnen, ook check. Maar… Dat neemt zeker niet weg dat er geen leuke dingen meer op de planning kunnen staan. Wij hebben de leukste tips voor januari op een rijtje gezet voor je!

Januari Tips

Culturele Zondag: Nieuwjaarsduik – 13 januari
Geen zorgen, voor deze nieuwjaarsduik hoef je geen zwemkleding aan! Neem een aangename duik in de tweede helft van het culturele seizoen tijdens de 16e editie van de Nieuwjaarsduik. Vele Utrechtse culturele initiatieven luiden vol enthousiasme het jaar in met een veelzijdig programma op 44 voorverwarmde locaties.
Zo kun je kiezen voor een preview, presentatie, optreden of tentoonstelling, voor inspiratie en nader kennis maken met locaties, makers en organisaties. Voor alle locaties en meer informatie, lees het op de website.

CultureleZondagVuurwerkWienkeUtrechtCityblog.jpg

WijnSpijs Surprise Dinner Utrecht – 17 januari
Op donderdagavond 17 januari staat namelijk volledig in het teken van lekker eten en heerlijke wijn! Je gaat langs 3 verschillende restaurants voor een verrassingsmenu mét wijnarrangement.
Tot op de dag van het WijnSpijs Surprise Dinner blijft het ook een echte verrassing, want je krijgt op de dag van het diner een mail waarin het eerste restaurant vermeld staat. En pas na het voorgerecht krijg je het tweede restaurant te horen, en na het hoofdgerecht het derde restaurant. Hoe leuk! Zo blijf je tussendoor ook nog een beetje in beweging ;).
Voor tickets en meer info, klik hier. 

Utregs Wijnhuis Winterproeverij – 18 januari
Kun je nog geen genoeg krijgen van de winter, dan moet je absoluut naar deze Winterproeverij van het Utregs Wijnhuis. Er worden namelijk typische winterse wijnen geschonken deze avond, waar je lekker aan kunt opwarmen.
Superleuke avond uit met je vriend, vriendin, vrienden en vriendinnen, broer, zus, vader of moeder. De kosten bedragen € 29,50 per persoon, en er kunnen maximaal 15 personen meedoen. Wil je zeker zijn van een plek, reserveer dan snel via de website. 

UTREGS Bierproeverij – 20 januari
Op zondag 20 januari, presenteren 5 lokale brouwers van 13.00 tot 17.00 uur, hun beste speciaalbieren bij The 5th Neude. The 5th Neude, Stayokay én 5 lokale brouwers hebben hun handen ineengeslagen om deze leuke middag te organiseren. Deze middag kun je de visie van de Utregse brouwers leren kennen en meeproeven! De kosten voor de proeverij bedraagt €9,50 per persoon, en bevindt zich op de eerste etage van het Stayokay.
Trek gekregen na afloop? Dan kun je lekker blijven en make your own pizza!

Aanmelden: bel 030 7501 830 of stuur een mail naar utrecht@stayokay.com.

Bierproeverij

High Wine – 20 januari
Ben je meer een wijnliefhebber? Dan hoef je op zondag 20 januari ook niet thuis te blijven, maar kun je bij Wijnbar Most in Leidsche Rijn genieten van een heerlijke High Wine. Deze high wine houdt in dat je goed en lekker kunt genieten van 3 gerechtjes, met 3 halve glazen wijn. Mooie wijnspijscombinaties die met zorg zijn samengesteld en worden bereid.
Aanmelden kan per mail, via mail@wijnbarmost.nl. De kosten bedragen € 22,95 per persoon.
De High Wine heeft een inloop van 14:00 – 15:00 uur, zodat je eerst nog even lekker kunt uitslapen.

Wijnbar Most1

SOIA Winterbbq – 26 januari
Wie heeft er bedacht dat er alleen maar in de zomer gebarbecued mag worden? Bij SOIA in elk geval niet! Op zaterdag 16 januari wordt de winter gevierd met een echte winterbarbecue! Aansluitend kun je de dansvloer op met Fluff Disco, een plons nemen in een hottub én marshmellows roosteren.
Tickets zijn verkrijgbaar voor €19,10 via deze link. 

SOIA-Winterbbq.jpg

Sneeuwbal Winterfestival – 26 januari
Who needs summer, als je ook naar het Sneeuwbal Winterfestival kunt? Ben je gek op festivals met denderende house, dampende techno, verwarmende hits én gezellige après-ski muziek? Dan mag je Sneeuwbal 2019 eigenlijk niet missen. Op 5 verschillende – verwarmde én overdekte area’s – zullen artiesten een fantastische avond verzorgen. Uiteraard hoeft dit niet op een lege maag, want voor passend eten en drinken kun je ook terecht op het festival, zoals lekkere bratwurst en glühwein!
Voor de volledige line-up en tickets ga je naar de website van het festival www.sneeuwbalfestival.nl. 
Het festival is wederom in Park Transwijk, goed te bereiken met OV en fiets, en begint om 14.00 uur ’s middags.

Wil je liever gewoon even bijkomen met een rustige wandeling? Lees dan deze blog voor meer wandeltips!

 

Geef een reactie