Dudok Quartet speelt intiem concert – gratis – op een geheime locatie in Utrecht

Dudok Quartet speelt intiem concert – gratis – op een geheime locatie in Utrecht.
24chambers organiseert kleinschalige muziekconcerten op geheime locaties. Op 24 juni vindt het volgende concert plaatst met het Dudok Quartet in de hoofdrol.

Tijdens eerdere edities trad Femke Steketee op in een autogarage in Rotterdam, Nicolas & Ella van Poucke in een tuincentrum in Amsterdam en Maya Fridman in Brouwerij de Prael in Amsterdam. Een bezoek aan het concert is gratis en met dank aan sponsors ook de drank. Geïnteresseerden melden zich aan via de website voor een uitnodiging en door middel van een SMS op de dag van het concert word de locatie bekend gemaakt.

Dudok Quartet 24 Chambers Utrecht Cityblog1Dudok Quartet 24 Chambers Utrecht Cityblog2Dudok Quartet 24 Chambers Utrecht Cityblog3

Dudok Quartet is een gerenomeerd strijkkwartet met residencies in de grootste concertzalen van Nederland. Zo spelen zij regelmatig in het Muziekgebouw aan ‘t IJ, het Concertgebouw en in TivoliVredenburg. Voor 24chambers stappen zij van het grote podium af voor een uniek concert in een intieme setting.

Voor meer informatie en aanmelden voor dit concert https://www.24classics.com/chambers. 

Zodra je je aangemeld hebt, kom je ‘op de lijst’ te staan – als er nog plek is – , en ontvang je op de dag van het concert een sms met de locatie, wel zo handig ;).

En ben je nu fan geworden van dit bijzondere concept? Elke 24e van de maand wordt er weer een nieuw ‘geheim concert’ georganiseerd. Voor meer informatie ga naar www.24classics.com/chambers

Tags from the story
, , ,

Geef een reactie