Speelbos Gagelbos, een feest voor kinderen in een heerlijke groene omgeving

In het noorden van Utrecht is Speelbos Gagelbos te vinden, een geweldige speeltuin in een mooie groene omgeving, waar kinderen zich helemaal uit kunnen leven. De verschillende klim- en speeltoestellen zijn erg ruim opgezet, en allemaal van hout gemaakt.

Speelbos Gagelbos Utrecht Cityblog WH (1)Speelbos Gagelbos Utrecht Cityblog WH (7)Speelbos Gagelbos Utrecht Cityblog WH (6)Speelbos Gagelbos Utrecht Cityblog WH (5)

Over de verschillende watertjes zijn ook pontjes, en andere leuke toestellen te vinden. Alles waar je kids hun energie lekker kwijt kunnen. Én, het is ook geen straf om mee te doen. Je balans bewaren over het water, of met de kabelbaan de andere kant van het riviertje bereiken.

Er zijn ook een aantal picknicktafels te vinden in deze grote groene speeltuin, waar je even kunt bijkomen, áls je de overkant van het water hebt gehaald ;).
Tussen de bomen en al het groen, is nog voldoende ruimte om je picknickkleed uit te stallen op het gras.

Speelbos Gagelbos Utrecht Cityblog WH (3)Speelbos Gagelbos Utrecht Cityblog WH (2)Speelbos Gagelbos Utrecht Cityblog WH (4)

Deze speeltuin – Speelbos Gagelbos – is een superleuke omgeving om met de kids naartoe te gaan op een zonnige zondag, of een vrije middag, maar biedt ook nog voldoende opties om een heerlijk stuk te wandelen in een rustige en groene omgeving.

Speelbos Gagelbos Utrecht Cityblog WH (8)

Speelbos Gagelbos
Gageldijk 104
3566 MH Utrecht

Geef een reactie