Nieuw – MUS Conceptstore – kleding, sieraden, (woon)accessoires en cadeaus

Vroeger bestond het prachtige pand aan de Lijnmarkt uit 2 delen, nu is het 1 mooi pand, met superveel licht, een bijzondere en supermooie monumentale kelder die net gerenoveerd is, áán het water, met de allermooiste kleding, cadeaus, sieraden, (woon)accessoires, kookboeken, supertoffe schoenen, kortom een conceptstore zoals we die allemaal graag zien; MUS Conceptstore!

Eigenaresse Merel laat zich inspireren door Scandinavische en Nederlandse merken; stijl, kwaliteit en eenvoud, dat is voor iedereen aantrekkelijk, én daarbij betaalbaar.  De kledingmerken bij MUS kom je niet overal tegen, en mensen komen er ook speciaal voor de toffe schoenen die MUS verkoopt. Ook de sieraden zijn prachtig en heel uniek, deze worden in Parijs ingekocht, mooie kettingen en oorbellen, superleuk als cadeau voor iemand anders of voor jezelf ;).

MUS Conceptstore heeft een ruime selectie aan woonaccessoires, groene decoratie, en je kunt ook wat van de winkelaankleding zelf kopen, die door Merel geselecteerd zijn. Sommige items moet je zelf nog verder opknappen, maar andere items zijn weer leuk om direct cadeau te geven of een beetje MUS in je eigen interieur te verwerken.

De winkel heeft een mooie prettige en lichte uitstraling, en trotse eigenaresse Merel straalt hier net zo in mee sinds de opening van MUS in juni 2018.

Utrechts souvenir
Nog zoiets leuks wat alleen bij MUS Conceptstore te verkrijgen is – en bij de VVV – namelijk een nieuw echt Utrechts souvenir; ‘EaudeGracht’, de naam is een leuke verwijzing naar de Oude Gracht, waar MUS ook aan ligt, en daarnaast zit het in hele leuke glazen flessen.

EaudegrachtUtrechtCityblog

MUS Conceptstore
Lijnmarkt 32-34
3511 KJ Utrecht
www.musconceptstore.nl
030 212 0879
Openingstijden
Ma: gesloten
Di: 10:00 – 18:00 uur
Wo: 10:00 – 18:00 uur
Do: 10:00 – 20:00 uur
Vr: 10:00 – 18:00 uur
Za: 10:00 – 17:30 uur
Zo: 12:00 – 17:00 uur

1 Comment

Geef een reactie