Nieuw in Utrecht: Stoere dranken bij Liquorbar Utrecht

Liquorbar Utrecht

Nieuw in Utrecht: Liquorbar. Deze mooie, gezellige, sfeervolle en gastvrije bar bevindt zich aan de Neude, naast Wijncafé Lefebvre.

Liquorbar Utrecht
Liquorbar Utrecht
Liquorbar Utrecht

Bij de Liqourbar kun je terecht voor heerlijke gin tonics, whisky, rum en lekkere cocktails. De Liqourbar biedt een podium aan kleine distilleerderijen en brouwerijen en serveert drank met een sterk verhaal. Voor de kleine trek kun je op de kaart kiezen uit stoere fingerfoods en bigger bites, zoals bijvoorbeeld een pizza-tje, gamba’s of kleine burgers.

De inspiratie voor de Liqourbar komt uit Chicago en draait om stoere dranken met een mooi verhaal. Dat je kunt vieren en kunt genieten van een goed glas whisky, frisse gin of een lokaal bier, iets waar ze tijdens de Prohibition in Amerika alleen maar van konden dromen.

cocktail liquorbar Utrecht
Bites Liquorbar Utrecht

De sfeer bij de Liquorbar is warm en sfeervol, met hoge tafels en groene krukken. Lage fluwelen zitjes en je kunt neerploffen op de leren banken achterin de bar. Of zomers op het terras aan de Neude waar het bruist.
Verrassend item in deze toffe bar is de pooltafel die je in beneden in de oude kelder vindt.

Liquorbar Utrecht

Wat ons betreft is de Liquorbar een leuke bar én mooie aanwinst voor Utrecht om af te spreken met je vrienden, vriendinnen, collega’s of je nieuwe date voor een avond vol sterke verhalen en stoere dranken met fijne bites!

Liquorbar Neude

Liquorbar Utrecht
Neude 1
3512 AD Utrecht
030 2000 225
www.liquorbar.nl

Openingstijden:
Elke dag vanaf 15.00 uur geopend

Tags from the story
, , ,

Geef een reactie