Jeu de Boules Bar, perfecte invulling voor een avondje uit

bedrijfsuitje utrecht jeu de boules bar

Of een potje jeu de boulen nu terug is van weggeweest, of niet, het blijkt een hele leuke invulling van een avondje uit. Met vrienden, je date, familie of vrienden een gezellige – competitieve – een avondje boulen in het centrum van Utrecht doe je bij de Jeu de Boules Bar.

Jeu de Boules Bar Utrecht Cityblog (8)Jeu de Boules Bar Utrecht Cityblog (7)Jeu de Boules Bar Utrecht Cityblog (6)Jeu de Boules Bar Utrecht Cityblog (4)Jeu de Boules Bar Utrecht Cityblog (3)

Waar je vroeger met een gekleurd setje op de camping kon gaan jeu de boulen met je vakantievrienden, kun je er nu serieus werk van gaan maken.
Het stoffige imago van een potje jeu de boulen is volledig verdwenen als je eenmaal bij de eerste Jeu de Boules Bar van Nederland in Utrecht ben geweest.

Met een ruim aanbod aan banen kun je vantevoren – online- een baan reserveren voor jouw gezelschap. Het blijkt een populaire invulling, dus reserveer snel jouw datum & tijd!
Ook kun je een avondje boulen combineren met één van de gerechten op de menukaart van de Jeu de Boules Bar. Daarnaast bieden ze ook een uitgebreide borrelkaart én een uitgebreide drankenkaart.

Jeu de Boules Bar Utrecht Cityblog (9)Jeu de Boules Bar Utrecht Cityblog (5)Jeu de Boules Bar Utrecht Cityblog (1)

Ben je zelf niet zo’n bouler, dan kun je ook de kunst afkijken bij anderen, en genieten van de gezellige en fijne sfeer, vanaf de bar of één van de vele plekken die de Jeu de Boules Bar rijk is.

Reserveren gaat makkelijk online via hun website. Ook kun je je hier alvast voorbereiden en je inlezen in de spelregels van het boulen.

Jeu de Boules Bar
Paardenveld 3
3511 RD  Utrecht
030 20 80 538
www.jeudeboulesbar.nl

Openingstijden
Ma & di: gesloten (open op aanvraag voor groepen vanaf 30 personen)
Wo: 15:00 – 23:00 uur
Do: 16:00 – 23:00 uur
Vr: 16:00 – 01:00 uur
Za: 13:00 – 01:00 uur
Zo: 13:00 – 22:00 uur

Tags from the story
, ,

Geef een reactie